0886 696 016
Понеделник - Неделя (вкл.) 10:00 - 19:00 Събота поч. ден

FM GROUP

При нас можете да поръчате продукти от всички серии на FM GROUP. Предлагаме Ви възможност да усетите парфюмните аромати с пълния комплект от тестери и да изпробвате избрани продукти в салона. Заповядайте!

hr

Fm GROUP е полска компания, създадена през 2004г. с клонове в повече от 45 страни по света. Основен партньор и собственик на компанията е немския концерн DROM, което прави FM GROUP един от водещите производители на парфюми и парфюмна козметика в Европа, включваща ОРИГИНАЛНИ парфюмни продукти, натурална кометика, биопродукти за почистване на дома и автомобила, СПА серия, минерална хипоалергенна декоративна козметика, парфюмни продукти за деца и домашни любимци.

Всички компоненти в състава на парфюмите на FM са произведени от концерна на DROM в Германия, от където 85% от парфюмните марки в света купуват същите тези компоненти за своите дизайнерски продукти. Малко известен е фактът, че повечето от парфюмите се произвеждат от името от добре познатите на всички марки, но от други фирми, тясно специализирани в производството на етерични масла. Точно такава компания е DROM, създадена през далечната 1911г. и лидер в този бранш от десетилетия с клиенти като GUCCI, Armani, Burberry, Chanel, Versace, Dior, Hugo Boss, Lancome и много други, в това число и FM. Ето защо, след изтичане на изключителните права на дизайнерските фирми върху съответните есенции, DROM ги предоставя на FM. Със собствен екип от професионалисти в завода на Perfand в Полша, те доразвиват тези оригинални аромати, като крайните продукти са дори с по-високо качество от вдъхновилите ги – именно поради концентрацията на етеричните масла. От нея зависят, както силата на аромата, също така и неговата трайност.

За повече информация: www.fmparfumes.com

baner-prev

Изтегли файл