0886155441
Сряда - Неделя (вкл.) 10:00 - 19:00 Понеделник, Вторник и Събота поч. ден

Collagena – класика за всички времена!

Здравето на кожата е на първо място! Хубавата кожа е здравата кожа! Продукти без консерванти, петролни продукти, оцветители, парфюмни композиции и алкохол.

Всички продукти могат да бъдат закупени на място в ” Салон Силви – Дързост и Красота”.

Collagena - Серум с депигментиращ ефект Spot-Light

quality-2Spot – Light
Депигментиращ серум

Ново поколение продукт, въздейстава на нежеланата пигментация на дермално и епидермално ниво и предпазва от образуването й. Препоръчва се за интензивна борба с хиперпигментацията, регулиране синтеза на меланин и дълготрайно изравняване на тена. Същевременно ефикасно се противопоставя на гликацията и стареенето на кожата. Повишава синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина в кожата.

30мл.

Collagena Beauty Essence Серум за лице с филър ефект

quality-2Beauty Essence
Серум за лице с филър ефект

Иновационен серум, който видимо намалява следите от времето по естествен начин. Революционната комбинация на Matryxil Sythe`6 натурален филър, с патентования колаген хидролизат интензивно възстановява изгубената плътност на кожата, намаляват дълбочината на бръчките по челото, около очите и устните  още след първите нанасяния. Стимулира синтеза на колаген, еластинми хиалуронова киселина в кожата.

30мл.

Collagena - DermSens Серум за проблемна кожа и чувствителна кожа

quality-2SenSDerM крем – интензивно действие
крем за мазна и проблемна кожа

Лек крем с приятна текстура, който лесно попива в кожата без да оставя мазни следи. Запълва разширените пори и грапавини, придава изящен матиран тен на кожата. Патентованата активна съставка Ac.net ефективно регулира свръхсекрецията на себум, успокоява локалните възпаления и притежава антибактериален ефект. Колагенът по естествен път активира колагенообразуването и забавя процеса на стареене на кожата. Некомедогенен. Ас. net – първата активна съставка с всеобхватен подход към третирането на предразположението към акне.

35мл.

Collagena - DermSens Серум за проблемна кожа и чувствителна кожа

quality-24D Volume Filler – Грижа около очи и устни

Ултра лек флуид с мощна формула за противопоставяне бръчкообразуването и запълване на вече образувалите се бръчки около очите и устните. Ефективно се бори с тъмните кръгове. Природният филър Linefill въздейства в дълбочина като ефективно запълва бръчките на клетъчно ниво. Моменталният и траен ефект на Linefill е доказан в редица клинични изследвания. В допълнение Колаген хидролизат, Хиалуронова киселина и Хидратиращите липозоми завършват перфектната грижа, нужна за превенцията на бръчките около очите и устните. Употребата на продукта върху устните увеличава обема, хидратира и оформя контура им.

15мл.